Otkriveni provalnici

Porečka je policija provedenom kriminalističkom obradom nad dvojicom maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina, obojica iz Poreča, utvrdila osnovanu sumnju da su počinili ukupno četiri kaznena djela od čega tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem i jedno kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da su tijekom dana 4. lipnja 2009. godine u turističkom naselju Plava Laguna u Poreču

Porečka je policija provedenom kriminalističkom obradom nad dvojicom maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina, obojica iz Poreča, utvrdila osnovanu sumnju da su počinili ukupno  četiri kaznena djela od čega  tri kaznena djela  teške krađe provaljivanjem i jedno kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da su tijekom dana  4. lipnja 2009. godine u turističkom naselju Plava Laguna u Poreču provalili u tri apartmana i iz unutrašnjosti ukrali novčanik s novcem osobne dokumente i mobitel , te potom iz jednog apartmana ukrali dva fotoaparata  oštetivši pritom četvero stranih državljana za više od pet tisuća kuna. Nakon provedene kriminalističke obrade protiv obojice slijedi podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež redovnim putem.  

Pulska je policija provedenom kriminalističkom obradom nad trojicom mladića, starih 18, 19 i 24 godine iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da su tijekom noći 2./3. lipnja 2009. godine u ulici Velog Jože provalili u prostorije Sportsko rekreativnog centra Uljanik i potom iz unutrašnjosti ukrali  novac oštetivši pritom vlasnike za više od pet tisuća kuna. Nakon provedene kriminalističke obrade protiv 18-godišnjaka i 19-godišnjaka slijedi  podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, a  protiv 24-godišnjaka adekvatne kaznene prijave redovnim putem.


Stranica