Dvije osobe teško ozljeđene u prometnim nesrećama kraj Pule

U subotu 28. studenog oko 10.40 sati na cesti Barban - Pula dogodila se prometna nesreća u kojoj je 26-godišnjakinja iz Krnice zadobila teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je

Foto: PU istarska
U subotu 28. studenog oko 10.40 sati  na cesti Barban - Pula dogodila se prometna nesreća u kojoj je 26-godišnjakinja iz Krnice zadobila teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom marke Lancia pulskih reg. oznaka iz Barbana prema Puli, izvan naselja Marčana, izlaskom iz oštrog lijevog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad automobilom sletila s kolnika i prevrnula se na krov. U prometnoj nesreći 26-godišnjakinja je zadobila teške ozljede zbog kojih je zadržana u OB Pula. U trenutku nesreće putnik u dječjoj auto sjedalici - dijete 2009. nije zadobilo ozljede.
 
U nedjelju 29. studenog u 5.15 sati izvan naselja Medulin dogodila se prometna nesreća u kojoj je 25-godišnjak iz Medulina zadobio teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 25-godišnjak upravljajući osobnim automobilom marke Fiat, kolnikom Medulinske ceste, na ravnom dijelu kolnika nije se tijekom vožnje kretao svojom prometnom trakom već je prešao na suprotnu prometnu traku, sletio izvan kolnika i bočnim dijelom udario u stablo. U prometnoj nesreći 25-godišnjak zadobio je teške ozljede zbog kojih je zadržan u OB Puli.


Stranica