Teško ubojstvo u Rovinju

Jučer, 20. svibnja 2010.godine u 16.30 sati nakon zaprimljene dojave da je na adresi Angela Zulijanija br.12, u stanu svoga 45-godišnjeg oca preminuo 9-godišnji dječak dolaskom policije na mjesto dojave, ispred ulaznih vrata stana zatečeno je beživotno tijelo 9-godišnjeg djeteta i 37-godišnja majka, te u unutrašnjosti stana 45-godišnji otac .

Foto: Ilustracija
Jučer, 20. svibnja 2010.godine u 16.30 sati nakon zaprimljene dojave  da je na adresi Angela Zulijanija br.12, u stanu svoga 45-godišnjeg oca preminuo 9-godišnji dječak dolaskom policije na mjesto dojave, ispred ulaznih vrata stana zatečeno je beživotno tijelo 9-godišnjeg djeteta i 37-godišnja majka, te u unutrašnjosti stana 45-godišnji otac .

Na mjestu događaja je izvršen je   očevid te je od strane Istražnog suca Županijskog suda u Puli  naložena obdukcija tijela djeteta koje je prevezeno na Odjel patologije OB Pula.

Oko 16,40 sati zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva uhićen je 45-godišnji otac te doveden u prostorije policijske postaje Rovinj gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo teško ubojstvo te će tijekom današnjeg dana biti će priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, uzroci smrti i sve pojedinosti oko načina izvršenja kaznenog djela biti će poznate po dobivenom nalazu obdukcije i po okončanju kriminalističkog istraživanja.


Stranica