Prometna nesreća kraj Poreča

Jutros, 4. lipnja u 8.10 sati na cesti Poreč - Vrsar kod skretanja za Fuškulin, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede zbog kojih je prevezena u OB PUlu. Prema prvim informacijama radi se o sudaru kombi vozila i osobnog automobila. Na mjestu odgađaja je izašla Istražna sutkinja, državna odvjetnica, te policijski službenici, očevid je u tijeku.

Foto: Ilustracija
Jutros u 8.10 sati  na cesti Poreč - Vrsar kod skretanja za Fuškulin, dogodila se prometna nesreća u kojoj  je jedna osoba zadobila ozljede zbog kojih je prevezena u OB PUlu. Prema prvim informacijama radi se o sudaru kombi vozila i osobnog automobila. Na mjestu odgađaja je izašla Istražna sutkinja, državna odvjetnica, te policijski službenici, očevid je u tijeku.

Očevidom je utvrđeno da se  nesreća  dogodila kada je 34-godišnji E.H. iz Poreča  upravljajući teretnim automobilom Mitsubischi Canter pulskih reg. oznaka iz smjera   Poreča prema Vrsaru prilikom skretanja u lijevo za Fuškulin oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu Renault 4 pulskih reg. oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 64-godišnji V.B. iz Umaga. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio 64-godišnjak i zadržan u OB Puli. Na mjesto događaja su izašle istražna sutkinja i državna odvjetnica.
 


Stranica