Otkriveni provalnici

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom 17-godišnjaka iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da su tijekom dana 25. svibnja ulici Sergijevaca i u ulici Trg Forum u Puli provalili u ugostiteljski objekt i stan i potom iz unutrašnjosti ukrali novac, digitalni fotoaparat, video kameru i razni zlatni nakit čime su oštetili vlasnike za više tisuća kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv obojice slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom odvjetništvu redovnim putem.

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provedenim kriminalističkim  istraživanjem nad dvojicom 17-godišnjaka iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela  teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da su tijekom dana 25. svibnja ulici Sergijevaca i  u ulici Trg Forum u Puli provalili u ugostiteljski objekt  i stan i potom iz unutrašnjosti  ukrali novac, digitalni fotoaparat, video kameru i razni zlatni nakit čime su oštetili vlasnike za više tisuća kuna.  Nakon provedenog kriminalističkog  istraživanja protiv obojice slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom odvjetništvu  redovnim putem.

 

Porečka je policija provedenim kriminalističkim  istraživanjem nad 23-godišnjakom s područja Slavonskog Broda utvrdila osnovanu sumnju  da je počinio kazneno djelo  teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da je tijekom noći 17/18. lipnja u ulici Obala Maršala Tita provalio u ugostiteljski objekt i potom iz unutrašnjosti ukrao razne prehrambene artikle u vrijednosti od više stotina kuna. Protiv njega slijedi podnošenje adekvatne  kaznene prijave nadležnom odvjetništvu redovnim putem.

 


Stranica