Privedeni zbog iznude i prijevare

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom iz Kutine i 18-godišnjakom s područja Lipovljana utvrđena je osnovana sumnja da su počinili dva kaznena djela iznude i jedno kazneno djelo prijevare. Osnovano se sumnja da su putem mobitela, odnosno SMS poruka prijetećeg sadržaja od 32-godišnjakinje s područja Barbana i 45-godišnjakinje s područja Poreča iznuđivali novac zbog dugovanja od ranije. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja obojica su uz adekvatne kaznene prijave privedeni 25. lipnja u 17 sati u Istražni centar Županijskog suda u Puli. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.


Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom iz Kutine i 18-godišnjakom s područja Lipovljana utvrđena je osnovana sumnja da su počinili dva kaznena djela iznude i jedno kazneno djelo prijevare. Osnovano se sumnja da su putem mobitela, odnosno SMS poruka prijetećeg sadržaja od 32-godišnjakinje s područja Barbana i 45-godišnjakinje s područja Poreča iznuđivali novac zbog dugovanja od ranije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja obojica su uz adekvatne kaznene prijave privedeni 25. lipnja u 17 sati u Istražni centar Županijskog suda u Puli. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 
 


Stranica