Dvije prometne nesreće s povrijeđenim osobama kraj Labina i Vrsara

U petak 2. srpnja u 15.45 na cesti Mosta Raša - Luka raša dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a dvije osobe lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 55-godišnjakinja s područja Raše upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa pulskih reg. oznaka prilaznim kolnikom iz smjera GP Bršica dolaskom na kolnik navedene državne ceste prilikom skretanja u lijevo u smjeru Trgeta oduzela prednost osobnom automobilu marke Peugeot 207, pulskih reg. oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak s područja Raše pri čemu je došlo do udara prednje lijeve strane "Peugeota" u zadnju lijevu stranu "Opel Corse". Nakon udara "Peugeot" je sletio s kolnika i prednjom stranom udario u drvo. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je 58-godišnjakinjas područja Raše, putnica iz Peugeota te je zadržana u OB Puli, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili vozač Peugeota i 59-godišnji putnik. Protiv vozačice automobila Opel Corse slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.

Foto: Ilustracija 

U petak 2. srpnja u 15.45 na cesti Mosta Raša - Luka raša dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a dvije osobe lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 55-godišnjakinja s područja Raše upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa pulskih reg. oznaka prilaznim kolnikom iz smjera GP Bršica  dolaskom na kolnik navedene državne ceste prilikom skretanja u lijevo u smjeru Trgeta oduzela prednost osobnom automobilu  marke Peugeot 207, pulskih reg. oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak s područja Raše  pri čemu je došlo do udara prednje lijeve strane "Peugeota" u zadnju lijevu stranu "Opel Corse". Nakon udara "Peugeot" je sletio s kolnika i prednjom stranom udario u drvo. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je 58-godišnjakinjas područja Raše, putnica iz Peugeota te je zadržana u OB Puli, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili vozač Peugeota  i 59-godišnji putnik. Protiv vozačice automobila Opel  Corse slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela  izazivanje prometne nesreće.
 
 

Istoga dana , u 16.45 sati u mjestu Gradina kraj Vrsara dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklist zadobio teške ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 53-godišnji austrijski državljanin upravljajući motociklom marke Suzuki,  austrijskih nac. oznaka iz smjera Gradine u smjeru Vrsara dolaskom u lijevi oštri zavoj zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, prešao na suprotnu prometnu traku i pao zajedno s motociklom na kolnik i u klizanju prednjim dijelom motocikla udario u prometni znak i staklenu stijenku autobusnog stajališta. U prometnoj nesreći je vozač motocikla zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju u OB Puli.



Stranica