Očekivanja za vikend 16./17. i 18. srpnja

U petak, 16. srpnja od 14 do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, na naplatnim kućicama „MIRNA“, te na prilaznim cestama većih gradova; U subotu, 17. srpnja od 10 do 14 sati na području Istarske županije očekuje se velika gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, na naplatnim kućicama „MIRNA“, te na prilaznim cestama većih gradova; te se očekuje povećana gustoća prometa na izlazu iz R. Hrvatske, tj. na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza, te na naplatnim kućicama „MIRNA“. U nedjelju, 18. srpnja od 14 do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na izlazu iz R. Hrvatske, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza, te na naplatnim kućicama „MIRNA“.

Foto: Ilustracija
U petak,  16. srpnja  od 14  do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku,  na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, na naplatnim kućicama „MIRNA“, te na prilaznim cestama većih gradova;

U subotu,  17. srpnja  od 10 do 14 sati na području Istarske županije očekuje se velika gustoća prometa na ulazu u R. Hrvatsku, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru turističkih središta, na naplatnim kućicama „MIRNA“, te na prilaznim cestama većih gradova; te se očekuje povećana gustoća prometa na izlazu iz R. Hrvatske, tj. na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza, te na naplatnim kućicama „MIRNA“.  

U nedjelju, 18. srpnja  od 14 do 18 sati na području Istarske županije očekuje se povećana gustoća prometa na izlazu iz R. Hrvatske, na cestovnim graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, te na Istarskom „Y“ u smjeru graničnih prijelaza, te na naplatnim kućicama „MIRNA“.  



Stranica