Požar u Rovinju

Noćas, 27. srpnja oko 0.20 u ulici Luja Adamovića u Rovinju na zasad neutvrđen način buknuo je požar u kontejneru za odvoz otpada, a koji se nalazio pokraj marketa Konzum. Požar se proširio na vanjsku jedinicu klima uređaja postavljenu na vanjsku stranu marketa, prilikom čega su oštećeni električni vodovi u metalnoj konstrukciji zida. U požaru je u potpunosti izgorio kontejner i vanjska jedinica klima uređaja. Požar je ugašen u 1.15 sati. Nastupila je zasad neutvrđena materijalna šteta dok ozljeđenih osoba nije bilo. Na mjestu događaja inspektor zaštite od požara i policija utvrđuju uzrok požara.

Foto: Ilustracija
Noćas, 27. srpnja oko 0.20 u ulici Luja Adamovića u Rovinju na za sada neutvrđen način buknuo je požar u plastičnom  kontejneru za odvoz otpada, a koji se nalazio pokraj marketa Konzum. Požar se proširio na vanjsku jedinicu klima uređaja postavljenu na vanjsku stranu marketa, prilikom čega su oštećeni električni vodovi u metalnoj konstrukciji zida. U požaru je u potpunosti izgorio kontejner i vanjska jedinica klima uređaja. Požar je ugašen u 1.15 sati. Nastupila je zasad neutvrđena materijalna šteta dok ozljeđenih osoba nije bilo. 

Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen za sada  nepoznatog porijekla koji se s kartonskih kutija proširio na  plastični kontejner, te zahvatio vanjsku jedinicu klima uređaja. Policija poduzima mjere i radnje na pronalasku počinitelja.

 


Stranica