Prometne nesreće u Medulinu i Puli

Jučer, 27. srpnja oko 13 sati u Medulinu na adresi Regi dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 27. godišnji njemački državljanin upravljajući osobnim automobilom Mercedes,

Foto: PU istarska

Jučer, 27. srpnja oko 13 sati u Medulinu u ulici Regi dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 27. godišnji njemački državljanin upravljajući osobnim automobilom Mercedes,njemačkih nacionalnih oznaka kolnikom odvojka ulice Regi dolaskom do raskrižja s navedenom ulicom  oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke Fiat kojim je upravljala 21-godišnjakinja iz Ližnjana. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobila je vozačica Fiata koja je prevezena  u OB Pula. Protiv njemačkog državljanina slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
  
Također,  oko 16.30 sati u Puli na raskrižju ulica Tomassinijeve i Grada Graza dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnjak iz Siska upravljajući osobnim automobilom marke Fiat, sisačkih reg. oznaka kolnikom Tomassinijeve ulice dolaskom do raskrižja s ulicom Grada Graza, u desnom zavoju, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i prednjim dijelom udario u prometni znak, a  potom u stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći  lakše ozljede zadobili su 20-godišnja putnica i 18-godišnji putnik,  oboje s područja Siska. Protiv vozača slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
 


Stranica