Policija traga za razbojnicima

Policija intenzivno traga za počiniteljima jučerašnjeg razbojništva u Rovinju koje se dogodilo oko 9. 50 sati u ulici Tina Ujevića u poslovnici turističke agencije pri čemu su dva nepoznata muškarca prijeteći oružjem oduzeli od 20-godišnje djelatnice novac oštetivši pritom vlasnike za više desetaka tisuća kuna. Na mjestu događaja je obavljen očevid te policija poduzima mjere i radnje na otkrivanju počinitelja.


Foto:
PU istarska


Policija intenzivno traga za počiniteljima jučerašnjeg razbojništva u Rovinju koje se dogodilo oko 9. 50 sati u ulici Tina Ujevića u poslovnici turističke agencije pri čemu su dva nepoznata muškarca prijeteći oružjem oduzeli od 20-godišnje djelatnice novac oštetivši pritom vlasnike za više desetaka tisuća kuna  Na mjestu događaja je obavljen očevid te policija poduzima mjere i radnje na otkrivanju počinitelja.

Mole se eventualni očevici događaja da ukoliko raspolažu korisnim saznanjima ili prepoznaju osobe s fotografije da se obrate policiji  na telefonski  broj 192 ili najbližoj policijskoj postaji.


Stranica