Otkriveni počinitelji razbojništva u Labinu

Labinska je policija u suradnji s policijskim službenicima II PP Rijeka provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom i 20-godišnjakom iz Rijeke utvrdila osnovanu sumnju da su u Labinu počinili dva kaznena djela razbojništva.

Foto: ilustracija

 

Labinska je policija u suradnji s policijskim službenicima II PP Rijeka provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom i 20-godišnjakom iz Rijeke utvrdila osnovanu sumnju da su počinili dva kaznena djela razbojništva.

Osnovano se sumnja da je 18-godišnjak uz pomoć 20-godišnjaka 24. travnja oko 0.40 i 16. lipnja oko 4.00 sata uz prijetnju vatrenoga oružja počinio kazneno djelo razbojništva u Labinu  u prodajnom prostoru benzinske postaje „OMV Dubrova“ prilikom čega su otuđili novac. Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja osumnjičeni mladić je u nazočnosti branitelja ispitan, te je u potpunosti priznao počinjenje kaznenih djela.

Protiv 18-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djelo razbojništva dok protiv 20-godišnjaka kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Pomaganje.



Stranica