Lažno prijavila razbojničku krađu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakinjom iz Vodnjana utvrđena je osnovana sumnja da je počinila kazneno djelo lažno prijavljivanje kaznenog djela. Osnovano se sumnja da je dana, 18. svibnja lažno prijavila da je na njezinu štetu počinjeno kazneno djelo razbojničke krađe na način da je oko 13 sati


Foto:
Ilustracija 


Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakinjom iz Vodnjana utvrđena je osnovana sumnja da je počinila  kazneno djelo lažno prijavljivanje kaznenog djela. Osnovano se sumnja da je dana, 18. svibnja lažno prijavila da je  na njezinu štetu počinjeno kazneno djelo razbojničke krađe na način da je oko 13 sati   dok se nalazila u trgovini u Trgovačkoj ulici u Vodnjanu, nepoznata osoba pristupila kasi poradi kupnje cigareta, te joj dala novčanicu od 500 kuna, a  u trenutku kada mu je vratila ostatak novca da joj je  oduzeo i novčanicu koju joj je prethodno dao  pri čemu je u ruci držao nož..

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 33-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela lažno prijavljivanje kaznenog djela nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica