U dvije prometne nesreće sedam ozlijeđenih osoba

Jučer 30. kolovoza oko 17.45 sati u mjestu Raša dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške ozljede a četiri lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Kia Spectra,

Foto: Ilustracija

Jučer 30. kolovoza oko 17.45 sati u mjestu Raša dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške, a četiri lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Kia Spectra, pulskih reg. oznaka, iz smjera Rijeke u smjeru Pule,  po izlasku iz desnog oštrog  zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i lijevom bočnom stranom udario u prednji dio marke Škoda Fabia, austrijskih nac. oznaka kojim je upravljao 43-godišnji austrijski državljanin.
U prometnoj nesreći teške ozljede zadobili su vozač i putnica iz "Kie" 24-godišnjakinja iz Vukovara, a vozač i troje putnika iz Škode, 39-godišnja austrijska državljanka i dvoje djece u dobi od 4 i 7 godina zadobili su lakše ozljede. Na mjestu događaja su intervenirali vatrogasci radi izvlačenja 21-godišnjaka iz automobila .

 

Istoga dana oko 19 sati na cesti Barban - Most Raša, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 53-godišnjakinja iz Zagreba upravljajući osobnim automobilom marke Peugeot 206,  sisačkim reg. oznaka iz  smjera Barbana prema Raši,  u oštrom desnom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor na automobilom i sletjela s kolnika. U prometnoj nesreći 53-godišnjakinja je zadobila lakše ozljede.

 


Stranica