Uhićen provalnik

Policijski službenici PP Pula su proveli kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Pule zbog osnovane sumnje da je u utorak 31. kolovoza oko 5.10 sati u Puli u ulici Šantamarina počinio kazneno djelo spriječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti. Naime, u trenutku kada su postupali prema njemu, sukladno raspisanoj tjeralici, fizički je napao policijskog službenika.

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici PP Pula su proveli kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Pule zbog osnovane sumnje da je u utorak 31. kolovoza oko 5.10 sati u Puli u ulici Šantamarina počinio kazneno djelo spriječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti. Naime, u trenutku kada su postupali prema njemu, sukladno raspisanoj tjeralici, fizički je  napao policijskog službenika.

Također, je provedenim kriminalističkim istraživanjem  nad 33-godišnjakom  utvrđeno da je počinio sedam kaznenih djela na području Žminja i Kanfanara i to 2008. godine je u mjesecu kolovozu u mjestu Slivari kraj Žminja provalio u kuću i potom iz unutrašnjosti francuskom državljaninu otuđio raznu tehničku robu, odjevne predmete, novac i osobne dokumente.  U 2009. godini je  u periodu od 18. veljače do 30. studenog  na području Žminja provalio u pet kuća iz kojih je  ukrao raznu tehničku robu, odjevne predmete, novac i osobne dokumente, a potom  je u Kanfanaru iz kuće ukrao  novac.  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 33-godišnjak je jučer, 1. rujna u 3.10 sati priveden u pulski zatvor.

Ukupna materijalna šteta koju je počinio kaznenim djelima procijenjena je na više desetaka tisuća kuna. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 
 


Stranica