Dovršena kriminalistička istraživanja

U Istražni centar Županijskog suda u Puli, jutros u 8 sati policijski službenici PP Pula priveli su 19-godišnjaka iz Pule zbog osnovane sumnje da je počinio četiri kaznena djela i to jedno kazneno djelo zlouporaba opojnih droga, jedno kazneno djelo krađe i dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem. U trenutku uhićenja kod njega je pronađeno 5.75 grama opojne droge marihuane i 0.35 g heroina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u mjesecu kolovozu 2009. godine u ulici Riva provalio u kamper i potom iz unutrašnjosti ukrao novac, osobne dokumente i torbu s odjevnim predmetima, a u mjesecu listopadu u Voltićevoj ulici provalio u crkvu i ukrao novac. U mjesecu kolovozu 2010. godine je u mjestu Banjole u auto kampu ukrao dva ruksaka s novcem i ručnim satom. Također, pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom iz Siska utvrdila osnovanu sumnju da je počinio tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da je 2004. godine u ulici Boškovićev uspon provalio u osobni automobil marke BMW 5 i ukrao torbu u kojoj se nalazio ručni sat i srebrni nakit a potom je u 2010. godini u Splitskoj i Veronskoj ulici provalio u prostorije hotela i trgovine i iz unutrašnjosti ukrao razna alkoholna pića i novac. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 20-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem.

Foto: Ilustracija
U Istražni centar Županijskog suda u Puli,  jutros u 8 sati policijski službenici PP Pula priveli su  19-godišnjaka iz Pule zbog osnovane sumnje da je počinio četiri kaznena djela i to jedno kazneno djelo zlouporaba opojnih droga, jedno kazneno djelo krađe i dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem. U trenutku uhićenja kod njega je pronađeno 5.75 grama opojne droge marihuane i 0.35 g heroina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u mjesecu kolovozu 2009. godine u ulici Riva provalio u kamper i potom iz unutrašnjosti ukrao novac, osobne dokumente i torbu s odjevnim predmetima, a u mjesecu listopadu u Voltićevoj ulici provalio u crkvu i ukrao novac. U mjesecu kolovozu 2010. godine je u mjestu Banjole u auto kampu ukrao dva ruksaka s novcem i ručnim satom.

 

Također, pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom iz Siska utvrdila osnovanu sumnju da je počinio tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da je 2004. godine u ulici Boškovićev uspon provalio u osobni automobil marke BMW 5 i ukrao torbu u kojoj se nalazio ručni sat i srebrni nakit a potom je krajem kolovoza 2010. godini u Splitskoj i Veronskoj ulici provalio u prostorije hotela i trgovine i iz unutrašnjosti ukrao razna alkoholna pića i novac. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 20-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem.

 
 


Stranica