Privedeni zbog posjedovanja i preprodaje droge

Operativnim radom, policijski službenici PP Pazin su dana 30. kolovoza u 19.40 sati na tunelu Učka zaustavili osobni automobil marke Fiat Brava kojim je upravljao 32-godišnjak iz Rijeke, a koji je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.


Foto:
Ilustracija 

Operativnim radom, policijski službenici PP Pazin su dana 30. kolovoza u 19.40 sati na tunelu Učka zaustavili osobni automobil marke Fiat Brava kojim je upravljao 32-godišnjak iz Rijeke, a koji je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je u osobnom automobilu pronađeno 50,4 grama opojne droge heroina za koju je utvrđeno da je kupio od 29-godišnjaka iz Pule kojeg su policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga 1. rujna u 10.15 sati uhitili u ulici Kapitolinski trg u Puli kada je kod sebe posjedovao 0.4 grama heroina.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršenom pretragom stana pronađeno  je 48,95 grama heroina, 0,55 grama marihuane, digitalna vaga, dvije inzulinske šprice i 138,55 grama smjese za miješanje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja obojica su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli.



Stranica