Teško ozlijeđena dva motociklista

U subotu 4. rujna u 15.15 sati na cesti Labin-Raša dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške ozljede zadobio motociklist. Nesreća se dogodila kada je 39-godišnjak iz Orehovice upravljajući motociklom marke Honda CBR 1000, iz smjera Rijeke u smjeru Pule, u oštrom desnom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i prešao na suprotnu stranu kolnika, te prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio osobnog automobila marke Audi A6, pulskih reg. oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak s područja Fažane. Nakon sudara vozač motocikla je tijelom udario u prednje vjetrobransko staklo automobila te pao na kolnik, a motocikl se prepolovio na dva djela. Vozač motocikla je zbog teških ozljeda zadržan u OB Puli. Istoga dana oko 19.50 sati na cesti Labin - Raša dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklist zadobio teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 38-godišnjak iz Rijeke upravljajući motociklom marke Yamaha iz smjera Rijeke u smjeru Pule po izlasku iz oštrog lijevog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom, udario u metalni branik a potom sletio s kolnika u provaliju dubine od 2.5 metara. U prometnoj nesreći vozač motocikla je zbog teških ozljeda zadržan u OB Puli.


Foto:
Ilustracija
U subotu 4. rujna u 15.15 sati na cesti Labin-Raša dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške ozljede zadobio motociklist. Nesreća se dogodila kada je 39-godišnjak iz Orehovice upravljajući motociklom marke Honda CBR 1000, iz smjera Rijeke u smjeru Pule, u oštrom desnom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i  prešao na suprotnu stranu kolnika, te  prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio osobnog automobila marke Audi A6, pulskih reg. oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak s područja Fažane. Nakon sudara vozač motocikla je tijelom udario u prednje vjetrobransko staklo automobila te pao na kolnik, a motocikl  se prepolovio na dva djela. Vozač motocikla je zbog teških ozljeda zadržan u OB Puli.


Istoga dana oko 19.50 sati na cesti Labin - Raša dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklist zadobio teške ozljede. Nesreća se dogodila kada je 38-godišnjak iz Rijeke upravljajući motociklom marke Yamaha iz smjera Rijeke u smjeru Pule po izlasku iz oštrog lijevog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i udario u metalni branik,  a potom sletio s kolnika u provaliju dubine od 2.5 metara. Vozač motocikla je zbog teških ozljeda zadržan u OB Puli.

 


Stranica