Održano javno okupljanje "Outlook festival Croatia 2010"

Od 2. do 6. rujna na području Pule u tvrđavi Punta Christo u Štinjanu održano je međunarodno javno okupljanje pod nazivom „Outlook festival Croatia 2010“ na kojem je bilo prisutno oko 4.000 posjetitelja. Tijekom provođenja svojih aktivnosti na navedenom javnom okupljanju, policija je 52 osobe zatekla u neovlaštenom posjedu ili konzumiranju opojne droge. U 48 slučajeva uhićeni su bili stranci pretežno državljani Velike Britanije, a u četiri slučaja državljani RH.

Foto: Ilustracija 

Od 2. do 6. rujna na području Pule  u tvrđavi Punta Christo u Štinjanu  održano je međunarodno javno okupljanje pod nazivom „Outlook festival Croatia 2010“ na kojem je bilo prisutno oko 4.000 posjetitelja. Tijekom provođenja svojih aktivnosti na navedenom javnom okupljanju, policija je 52 osobe zatekla u neovlaštenom posjedu ili konzumiranju opojne droge. U 48 slučajeva uhićeni su bili stranci pretežno  državljani Velike Britanije, a u četiri  slučaja državljani RH.

Ukupno je zaplijenjeno: 130,7 grama marihuane, 10,3  grama hašiša, 5 grama amfetamin, 2 grama ecstazy, 0,70 grama ketamin, 0,35 grama heroina i pet  tableta helex .          

Nakon provedene prekršajne obrade i kriminalističkog istraživanja protiv svih je osoba podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga i kaznena prijava zbog kaznenog djela zlouporaba opojnih droga.

 


Stranica