Pet osoba ozlijeđeno u prometnim nesrećama u Puli

Jučer 14. rujna oko 8 sati u Puli u ulici 43. istarske divizije dogodila se prometna nesreća u kojoj je 30-godišnja pješakinja zadobila ozljede. Nesreća se dogodila kada se 40-godišnjakinja iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Renault Twingo,

Foto: Ilustracija
Jučer 14. rujna oko 8 sati u Puli u ulici 43. istarske divizije dogodila se prometna nesreća u kojoj je 30-godišnja pješakinja zadobila ozljede. Nesreća se dogodila kada se 40-godišnjakinja iz Pule upravljajući osobnim automobilom marke Renault Twingo, pulskih reg. oznaka, kolnikom ulice 43. istarske divizije nije se pješačkom prijelazu približavala sigurnosnom brzinom  te je prednjim dijelom automobila udarila 30-godišnjakinju iz Pule. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobila je 30-godišnjakinja.

Na raskrižju Stiglicheve i Nobileove ulice u Puli se jučer oko 10.30 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a jedna lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 71-godišnjak s područja Medulina upravljajući motociklom Moto Guzzi, pulskih reg. oznaka kolnikom Stiglicheve ulice dolaskom na raskrižje sa Nobileovom ulicom oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke Citroen Xsara, pulskih reg. oznaka kojim je kolnikom Nobileove ulice upravljala 36-godišnjakinja iz Pule. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 71-godišnjak, a 36-godišnjakinja lakše ozljede utvrđene u OB Puli.

Oko 11.20 sati u Flaciusovoj ulici u Puli dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 73-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Toyota Yaris, pulskih reg. oznaka kolnikom ulice Danteov trg dolaskom na raskrižje s Flaciusovom ulicom ušao u raskrižje i potom oduzeo prednost motociklu marke Kawasaki ZZR 1100, pulskih reg. oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak iz Pule pri čemu je došlo do kontakta prednjeg dijela automobila i prednjeg dijela motocikla. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobili su vozač motocikla i 38-godišnjakinja iz Pule, putnica na motociklu. Protiv 73-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama a protiv 41-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i podnošenje i kaznene prijave zbog kaznenog djela krivotvorenje isprave zato jer je na motociklu imao ne pripadajuće registracijske pločice.

 


Stranica