Započele šeste Sportske igre SPH u Umagu

Foto: PU istarska
U Umagu su jutros, 17. rujna, otvorene šeste jubilarne Sportske igre u organizaciji Sindikata policije Hrvatske, a traju do 19. rujna 2010. godine. Otvorenje igara započelo je pred oko 1 500 sudionika igara i gostiju iz Bosne i Hercegovine, Kosova, Crne Gore, Slovenije i Mađarske intoniranjem državne himne te minutom šutnje za sve poginule policijske službenike, hrvatske branitelje.

U ime ministra MUP-a RH sudionicima se na otvorenju igara prigodnim riječima obratio načelnik Policijske uprave istarske g. Mladen Blašković te svima poželio dobar sportski uspjeh u natjecanju na igrama. Načelnik Blašković je istaknuo da policijski posao zahtijeva timski rad tako da Sportske igre SPH među inim imaju za cilj bolje upoznavanje djelatnika, njihovo međusobno povezivanje, bolju komunikaciju, a time i povećanje učinkovitosti u radu uz pomoć zadovoljnijih, otvorenijih i sretnijih zaposlenika što pridonosi zajedništvu koje nam je i inače potrebno u cilju kvalitetnog obavljanja svakodnevnih zadaća na svojim radnim mjestima.

Već tradicionalno, sportske igre je otvorenima proglasio predsjednik Sindikata policije Hrvatske, Dubravko Jagić.

Na VI. Sportskim igrama SPH, oko 1 500 sudionika igara natjecati će se u malom nogometu, streljaštvu, stolnom tenisu, boćanju, odbojci na pijesku, kuglanju, pikadu i šahu.

 


Stranica