Priveden zbog napada na policijskog službenika

U petak 17. rujna oko 4 sata u Puli na kolniku Tesline ulice, policijski službenici Prometne policije Pula su u kontroli i nadzoru prometa zaustavili osobni automobil marke Renault Twingo pulskih reg. oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak iz Pule,

Foto: Ilustracija
U petak 17. rujna oko 4 sata u Puli na kolniku Tesline ulice, policijski službenici Prometne policije Pula su u kontroli i nadzoru prometa zaustavili osobni automobil marke Renault Twingo pulskih reg. oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak iz Pule, a na mjestu suvozača se nalazio 23-godišnjak iz Pule. Kontrolom je utvrđeno da 23-godišnjak automobilom upravlja pod vidnim utjecajem alkohola te mu je ponuđeno alkotestiranje koje je odbio, nakon čega mu je zbog iskazivanja namjere da će nastaviti s upravljanjem priopćeno da mu je određena mjera smještaja u policijsku postaju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U tom se trenutku 23-godišnjak počeo drsko i nepristojno ponašati i policijskog službenika srušio na tlo koji je pri tom zadobio lakše ozljede. Nakon navedenog 23-godišnjak je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 17. rujna oko 16 sati priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Također protiv suvozača slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zato jer je prilikom postupanja policijskih službenika prema 23-godišnjaku narušavao javni red i mir vikom i galamom. 

 


Stranica