Protupravna naplata

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom i 22-godišnjakom, obojica s područja Umaga, utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo protupravne naplate na štetu 21-godišnjaka iz Umaga.

Foto: ilustracija  

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom i 22-godišnjakom, obojica s područja Umaga, utvrdila  osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo protupravne naplate na štetu 21-godišnjaka iz Umaga. Osnovano se sumnja da je 19-godišnjak putem telefona i Facebook portala prijetio 21-godišnjaku nakon čega je dana 7. studenoga   zajedno sa 22-godišnjakom došao  do kuće 21-godišnjaka, te kako on nije bio kod kuće, izrekli su prijetnje njegovoj majci usmjerene prema njemu. Nakon čega su otišli do kuće njegove djevojke gdje su također izrekli prijetnje usmjerene prema  21-godišnjaku, a sve zbog novčanoga duga koji 21-godišnjak duguje 19-godišnjaku.  

Jučer, 8. studenoga 19-godišnjak i 22-godišnjak su uhićeni te su po završetku kriminalističkog istraživanja danas, 9. studenoga privedeni u Istražni centar Županijskoga suda u Puli.



Stranica