Prezentacija rada prometne policije

Obavještavamo građane kako će u nedjelju (19. lipnja) od 14 do 20 sati u Buzetu, u Starom gradu, u sklopu manifestacije ''Vespa – KRALJICA MOTOCIKALA'', Policijska postaja Buzet provesti preventivnu akciju pod nazivom ''Prezentacija rada prometne policije''.

Foto: PU istarska 

Obavještavamo građane kako će u nedjelju (19. lipnja) od 14 do 20 sati u Buzetu, u Starom gradu, u sklopu manifestacije ''Vespa – KRALJICA MOTOCIKALA'',  Policijska postaja Buzet provesti preventivnu akciju pod nazivom ''Prezentacija rada prometne policije''.

Tom prigodom policijski službenici će zainteresiranim građanima prezentirati uređaje i tehniku koju policija koristi u svom svakodnevnom radu prilikom kontrole prometa, između ostalih i uređaje za detekciju opojnih droga te alkotestiranje vozača, predočnik za očitanje brzine, kao i policijski motocikl.

Kako bi se izlagače i posjetitelje manifestacije koji su vozači motocikala ponovo upozorilo na zakonske odredbe i pravila ponašanja, podijelit će im se i prigodni letci ''Motoristi oprez!'', koje je izradila Policijska uprava istarska.

Pozivamo građane da nam se pridruže u što većem broju, kako bi se upoznali s radom prometne policije, opasnostima koje im kao sudionicima prijete u prometu te mjerama koje i sami mogu poduzeti s ciljem smanjenja stradavanja i povećanja sigurnosti prometa na cestama.

''Motoristi oprez!''



Stranica