Pronađen nestali Nijemac

U subotu oko 8,30 sati, Policijska postaja Rovinj zaprimila je prijavu državljanke Njemačke da se u petak oko 8 sati sa sivim biciklom Mountainbike, iz auto-kampa Polari u Rovinju udaljio njen 48-godišnji suprug, državljanin Njemačke, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Foto: Ilustracija

U subotu oko 8,30 sati, Policijska postaja Rovinj zaprimila je prijavu državljanke Njemačke da se u petak oko 8 sati sa sivim  biciklom Mountainbike, iz auto-kampa Polari u Rovinju udaljio njen  48-godišnji suprug, državljanin Njemačke, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Policijski službenici započeli su odmah s mjerama intenzivnog traganja za nestalim strancem pa je tako uz pomoć djelatnika DVD Rovinj, Bale, Žminj, Rovinjsko selo i pripadnika JVP Rovinji izvršena pretraga terena od auto-mapa Colone do uvale Punta Corentte te plaže u ul. Sv. Križ u Rovinju, a angažiran je  i službeni helikopter Ministarstva unutarnjih poslova. Policijskim izvidima utvrđeno je kako je osoba s istim podacima prethodnog dana prijavila boravak u jednom apartmanu na području Rovinja te je na toj adresi pronađen i bicikl kojim se 48-godišnji državljanin Njemačke udaljio iz kampa,  dok je naknadno oko 20 sati, pronađen i 48-godišnji Nijemac.



Stranica