Ukradeno crkveno zvono

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od četvrtka do ponedjeljka provalio u crkvu u Ližnjanu, na način da je prikladnim predmetom nasilno otvorio ulazna vrata, nakon čega je sa zvonika crkve demontirao i otuđio brončano zvono, težine oko 20 kilograma i visine oko 50 centimetara,starosti oko 90 godina.

Foto: PU istarska  

 

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od četvrtka do ponedjeljka provalio u crkvu u Ližnjanu, na način da je prikladnim predmetom nasilno otvorio ulazna vrata, nakon čega je sa zvonika crkve demontirao i otuđio brončano zvono, težine oko 20 kilograma i visine oko 50 centimetara, starosti oko 90 godina.

Policija moli za pomoć sve građane koji raspolažu s informacijama koje bi mogle dovesti do pronalaska otuđenog zvona, kao i do počinitelja ovog djela. Sva korisna saznanja mogu se proslijediti na e-mail istarska@policija.hr, na brojeve telefona 532 629, 532 628 ili 192, a građani mogu i osobno pristupiti u prostorije Policijske postaje Pula.



Stranica