Narušavali javni red i mir

Provedenim policijskim izvidima, rovinjska je policija utvrdila kako su u nedjelju oko 5,45 sati u Ulici Kresinskih žrtava u Rovinju, dvije skupine mladića narušavale javni red i mir.

Foto:   Ilustracija

Provedenim policijskim izvidima, rovinjska je policija utvrdila kako su u nedjelju oko 5,45 sati u Ulici Luja Adamovića u Rovinju, dvije skupine mladića narušavale javni red i mir.

Naime, prilikom obavljanja redovnih aktivnosti sprječavanja protupravnih ponašanja u blizini rovinjskog zabavnog centra, policijski su službenici, u blizini košarkaškog igrališta, primijetili tučnjavu u kojoj su sudjelovale dvije sukobljene grupe, i to s jedne strane 25-godišnjak i 26-godišnjak iz Rovinja, a s druge strane 20-godišnjak iz Zagreba i 32-godišnjak iz Njemačke. Budući su se sudionici sukoba oglušili na izdane zapovijedi da prestanu s narušavanjem javnog reda i mira, već su nastavili razmjenjivati udarce šakama i nogama, policijski službenici morali su se umiješati i rastaviti sukobljene strane.

Protiv četvorice mladića slijedi optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica