Prometna nesreća u Puli

U subotu oko 14.45 sati u Puli, u ulici Partizanski put dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala veća materijalna šteta.

Foto: ilustracija

U subotu oko 14.45 sati u Puli, u ulici Partizanski put  dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala veća materijalna šteta.

Nesreća se dogodila kada je vozač osobnog automobila marke Rover pulskih reg. oznaka krećući se kolnikom ulice Partizanski put na ravnom dijelu ceste izlaskom iz zavoja ulijevo uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom kojom prilikom je izletio van kolnika s desne strane na uzdignuti nogostup, pri čemu porušio žičanu ogradu, udario u metalni znak te u kameni zid   vlasništvo 56-godišnjaka iz Pule, nakon čega je prednjim desnim dijelom automobila udario u parkirani osobni automobil marke Suzuki Swift pulskih reg. oznaka u vlasništvu 28-godišnjaka iz Pule. Od siline udara Suzuki je odbačen te je udario zadnji dio osobnog automobila marke Renault, pulskih reg oznaka, vlasništvo 59-godišnjaka iz Pule, a koji je zatim udario u osobni automobil marke Opel, vinkovačkih reg. oznaka  vlasništvo 39-godišnjaka iz Jarmine nakon čega se Rover po udaru u metalni nosač prometnog znaka zaustavio.

Nakon prometne nesreće vozač je ostavio automobil na mjestu nesreće te se uputio u nepoznatom pravcu.

Operativnim radom na terenu i provedenim istraživanjem policijski službenici pulske prometne policije su jučer, 11. prosinca pronašli vozača i utvrdili da je prometnu nesreću izazvao 27-godišnjak iz Fažane.

U prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta koja se procjenjuje na oko 100 tisuća kuna, dok protiv vozača slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica