Nestala osoba: Jeste li vidjeli Branimira Fritza?

Branimir Fritz, rođen 06.07.1979.god., u Puli, sa prebivalištem u Zagrebu, a boravištem u Rovinju, dana 28.02.2012.god. oko 18,00 sati, udaljio se iz kuće u Rovinju

Foto: PU istarska

Branimir Fritz, rođen 06.07.1979.god., u Puli, sa prebivalištem u Zagrebu, a boravištem u Rovinju, dana 28.02.2012.god. oko 18,00 sati, udaljio se iz kuće u Rovinju, gdje živi zadnjih nekoliko godina.

U trenutku udaljavanja bio je odjeven u debelu, široku, dužu zimsku jaknu, plavo-sive boje, bez oznaka, crne široke hlače ili trenerku i bijelo-crne tenisice. Opis osobe: visine oko 163 cm, srednje tjelesne građe, okruglog lica, smeđe kratke kose, bez ikakvih posebnih znakova na tijelu, zapuštenog neurednog izgleda. Prema zadnjim saznanjima bio je zamijećen u okolici Buja. Kreće se vjerojatno pješice.

Policijska uprava istarska moli sve građane koji imaju bilo kakva saznanja vezana za nestanak Branimira Fritza da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr ili policija@mup.gov.hr.

Branimir Fritz - veća fotografija



Stranica