Stradali u prometnoj nesreći

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16,50 sati u Zemljoradničkoj ulici u Umagu dvije su osobe teško ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 57-godišnjak s područja Umaga upravljajući osobnim automobilom marke Škoda Octavia, pulskih reg. oznaka,

 Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16,50 sati  u Zemljoradničkoj ulici u Umagu  dvije  su osobe teško ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je  57-godišnjak s područja Umaga upravljajući osobnim automobilom marke Škoda Octavia, pulskih reg. oznaka,  kolnikom Zemljoradničke ulice izgubio nadzor nad automobilom i prešao preko površine kolnika u lijevo na nogostup  gdje je  prednjim dijelom automobila udario u 26-godišnjeg  pješaka iz Umaga. Nakon što je udario u pješaka,  57-godišnjak je automobilom udario u zid te nastavljajući kretanje po kolniku udario  u bicikl kojim je upravljao 16-godišnjak iz Umaga.

Zbog teških ozljeda, 26-godišnji  pješak je prebačen u KBC Sušak,  a 16-godišnji biciklist je prebačen u OB Pula, gdje su mu  utvrđene teške ozljede.

Nakon prometne nesreće, vozač osobnog automobila "Škoda"  je napustio mjesto nesreće, te zatražio liječničku pomoć na HMP Umag, nakon čega je prevezen u KBC Sušak.

Policija utvrđuje okolnosti nastanka prometne nesreće. 



Stranica