Ozlijeđeni u prometnoj nesreći

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na dionici D-303 Sošići - Kanfanar jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 62-godišnjak iz Rijeke upravljajući osobnim automobilom marke Fiat Brava, pulskih reg. oznaka iz pravca Kanfanara prema mjestu Sošići izgubio nadzor nad automobilom prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobni automobil marke Citroen Picasso, pulskih, reg oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak s područja Žminja.


Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na dionici D-303 Sošići - Kanfanar jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 62-godišnjak iz Rijeke upravljajući osobnim automobilom marke Fiat Brava, pulskih reg. oznaka, iz pravca Kanfanara prema mjestu Sošići,  izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika, te udario u osobni automobil marke Citroen Picasso, pulskih, reg oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak s područja Žminja.

 U prometnoj nesreći oba su vozača zadobila ozljede, te su prevezeni u OB Pula gdje  su 62-godišnjaku utvrđene teške,  a 41-godišnjaku lakše ozljede.

Policija utvrđuje okolnosti nastanka prometne nesreće.



Stranica