Oštetili pet osobnih automobila

Rovinjska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom i 29-godišnjakom, obojica iz Rovinja, utvrdila osnovanu sumnju da su počinili jedno kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, a 23-godišnjak i kazneno djelo teške krađe.

Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom i 29-godišnjakom, obojicom  iz Rovinja, utvrdila osnovanu sumnju da su počinili jedno kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, a 23-godišnjak i  kazneno djelo teške krađe na drzak način.

Postupajući po dojavi da neke osobe oštećuju osobne automobile u Ulici Grada Leonberga u Rovinju, djelatnici Policijske postaje Rovinj su  u srijedu oko 23 sata  u Ulici Carducci  zatekli   23-godišnjaka  iz Rovinja, koji je  pritom uhićen  i doveden u policijsku postaju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su neposredno prije zatjecanja 23-godišnjaka,  23-godišnjak i 29-godišnjak, obojica iz Rovinja u Ulici grada Leonberga oštetli  vjetrobranska stakla na  četiri osobna  automobila i to  marke Škoda Octavia, Opel Kadet,  Citroen Berlingo, Renault Twingo, a potom u Ulici Drage Gervaisa oštetili vjetrobransko staklo na osobnom automobilu  Citroen C3. Ukupna materijalna šteta cijeni se na više od  10 tisuća kuna.

Nakon što su  oštetili automobile,  23-godišnjak  je  pratio 64-godišnjaka iz Rovinja, od centra grada do njegove adrese stanovanja u Ulici 43. istarske divizije, gdje je  preskočio ogradu dvorišta  i istrgnuo mu iz ruke  pizzu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 23-godišnjaka i 29-godišnjaka  slijedi podnošenje kaznene prijave zbog  kaznenih djela uništenje i oštećenje tuđe stvari,a protiv 23-godišnjaka slijedi i kaznena prijava zbog kaznenog djela teške krađe. 

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Stranica