Završio u zatvoru zbog prometnih prekršaja

Policijski službenici Postaje prometne policije Pula su u nedjelju oko 21,50 sati uhitili 20-godišnjaka s područja Medulina zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje prometne policije Pula su u nedjelju oko  21,50 sati uhitili 20-godišnjaka s područja Medulina zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Naime, 20-godišnjak se oko 19,15 sati osobnim automobilom marke Ford Orion, pulskih reg. oznaka, na kolniku Premanturske ceste kretao brzinom većom od dopuštene. U trenutku kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, mladić se nije zaustavio već se nastavio kretati do mjesta Banjole gdje je zaustavljen i uhićen. Policijskim postupanjem, utvrđeno je kako  je mladić osim što se izvan naselja kretao brzinom većom od dopuštene, upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Radi  počinjenih prekršaja 20-godišnjak je doveden na Prekršajni sud u Puli  koji mu je rješenjem odredio zadržavanje u pulskom zatvoru u trajanju od 7 dana.



Stranica