Krivotvorili potpise kandidata za vozače

Postupajući temeljem zahtjeva Općinskog državnog odvjetništva u Puli i prijavi oštećenog, pulska je policija, provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom 38-godišnjaka iz Pule i 61-godišnjakom iz Medulina kojim je utvrđena osnovana sumnja da su počinili ukupno 27 kaznenih djela krivotvorenje isprava.

Foto: Ilustracija  

Postupajući temeljem zahtjeva Općinskog državnog odvjetništva u Puli i prijavi oštećenog,  pulska je policija,  provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom 38-godišnjaka iz Pule i 61-godišnjakom iz Medulina kojim je utvrđena osnovana sumnja da su počinili ukupno 27 kaznenih djela krivotvorenje isprava.

Osnovano se sumnja da je 38-godišnjak iz Pule u periodu od 5. srpnja do 31. prosinca 2008. godine krivotvorio potpise 11 kandidata za vozače autoškole iz Pule tako što se u ime kandidata potpisivao u rubriku za potpis na nalozima za osposobljavanje kandidata za upravljanje vozilom.

Također,  kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 61-godišnjak iz Medulina u periodu od 1. siječnja 2007. do 4. studenog 2008. godine, na isti način krivotvorio potpise 14 kandidata za vozače dok je 38-godišnjak u periodu od 30. rujna do 11. prosinca 2008. godine krivotvorio potpise dvoje kandidata za vozače, čime su počinili kaznena djela krivotvorenje isprava.



Stranica