Teško ozlijeđen motociklist i putnica

Jučer 28. lipnja oko 10,30 sati se na području Buja dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teže ozlijeđene. Nesreću je izazvao 71-godišnjak iz Zagreba koji je upravljao automobilom Citroen, pulskih registracijskih oznaka iz smjera Kaštela prema Markovcu
 

 Foto: Ilustracija

Jučer 28. lipnja oko 10,30 sati se na području Buja dogodila prometna nesreća  u kojoj su dvije osobe teže ozlijeđene.

Nesreću je izazvao 71-godišnjak iz Zagreba koji  je upravljao automobilom Citroen, pulskih registracijskih oznaka krečući se iz smjera Kaštela prema Markovcu. On je po dolasku na raskrižje lokalne ceste 5012 Kaštel - Plovanija  pritom oduzeo prednost prolaska motociklu Honda, pulskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera GP Plovanija u smjeru Buja upravljao 67-godišnjak s područja Novigrada pri tom je došlo do kontakta prednjeg dijela automobila u bočnu stranu motocikla, uslijed čega je vozač motocikla zajedno s putnicom 65-godišnjakinjom iz Buja, pao na kolnik.

Nakon prometne nesreće, motociklist je prevezene u KBC Sušak gdje su mu utvrđene teške ozlijede, dok je putnica prevezena u OB Pula gdje su joj također utvrđene teške ozlijede.

Protiv 71-godišnjaka iz Zagreba, Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu podnijeta je kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.



Stranica