Međunarodni obiteljski dan u Umagu- najava

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji (15. svibnja), djelatnici Policijske postaje Umag će u suradnji s Folklornim društvom Umag organizirati biciklijadu za učenike 4. razreda osnovnih škola s područja Bujštine.

Foto: Ilustracija

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji (15. svibnja), djelatnici Policijske postaje Umag  će u suradnji s Folklornim društvom Umag organizirati biciklijadu za učenike  4. razreda osnovnih škola s područja Bujštine.

Biciklijada će se održati ovu nedjelju 19. svibnja od 15. do 21 sat  na trgu Slobode u Umagu, tijekom koje će učenici trebati što spretnije odvoziti postavljeni poligon, za što su predviđene vrijedne nagrade. Potom će uslijediti obiteljske igre, gdje će se 6 obitelji međusobno natjecati, nakon čega će biti proglašenje pobjednika, te  nastup folklornih društava.

Obilježavanju Međunarodnog dana obitelji, pridružiti će se i Obiteljski centar Istarske županije promoviranjem kampanje MUP-a RH „Živim život bez nasilja“ i kampanje Vijeća Europe „JEDNO OD PET“ za zaustavljanje seksualnog nasilja nad djecom, čiji su nositelji  MUP RH i Obiteljski centar Istarske županije, dijeljenjem prigodnih letaka. 



Stranica