Ugrizao policijskog službenika

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Knina i utvrdila osnove sumnje da je počinio kazneno djelo napad na službenu osobu.

Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Knina i utvrdila osnove sumnje da je počinio niz prekršaja.

Policija je 17. studenog oko 4 sata zaprimila dojavu građana da u ugostiteljskom objektu u Rovinjskom Selu imaju problema s jednim muškarcem. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da je 38-godišnjak u vidno alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir, odnosno da je vrijeđao vlasnika i goste objekta te da je pokušao razbijati inventar, no u tome ga je spriječio 40-godišnji vlasnik, koji ga je udaljio iz objekta. Muškarac, koji je zatečen ozlijeđen, nastavio je s protupravnim ponašanjem i po dolasku policijskih službenika te ih je vrijeđao, odbijao je pokazati dokumente, a pokušao je i napustiti mjesto događaja. Policijski službenici uhitili su 38-godišnjaka, koji je potom u službenom vozilu udario glavom u nos policijskog službenika, nakon čega ga je i ugrizao za nogu. Zbog zadobivenih ozljeda, obojici je pružena zdravstvena pomoć te je utvrđeno da je policijski službenik lakše ozlijeđen, a da je 38-godišnjak teže ozlijeđen.

Radi počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu, 38-godišnjak će se danas privesti na Prekršajni sud u Rovinju, dok se sve okolnosti događaja nastavljaju utvrđivati.



Stranica