''Party bez alkohola'' u Labinu

Večeras od 19 do 22 sati u Božićnom šatoru, smještenom na igralištu OŠ ''Matija Vlačić'' u Labinu, u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, a na inicijativu Gradskog vijeća mladih grada Labina, održat će se manifestacija pod nazivom ''Party bez alkohola''.

Foto: Ilustracija

Večeras od  19 do 22 sati u Božićnom šatoru, smještenom na igralištu OŠ ''Matija Vlačić'' u Labinu, u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, a na inicijativu Gradskog vijeća mladih grada Labina, održat će se manifestacija pod nazivom ''Party bez alkohola''.

''Party bez alkohola'', u sklopu suradnje policije i civilne vlasti po projektu Policija u zajednici, u suradnji sa Vijećem za komunalnu prevenciju održava se tradicionalno na području Labina već šestu godinu. U sklopu manifestacije, policijski službenici s predstavnicima Grada dijelit će tiskane letke o zabrani točenja  alkoholnih pića pijanim i maloljetnim osobama te o zabrani prodaje duhanskih proizvoda  mlađima od 18 godina, a građane će upozoravati i na zabranu noćnih izlazaka mlađih od 16 godina te zabranu upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola.



Stranica