Lakše ozlijeđen lovac

U subotu, oko 14,30 sati na području općine Bale, u nesreći koja se dogodila prilikom lova, jedna je osoba lakše ozlijeđena.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjim talijanskim državljaninom utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Naime, za vrijeme organiziranog lova na ptice Šljuke, 39-godišnjak je ispalio dva hica u pravcu ptice pri čemu su dva zrna sačme u predjelu glave ozlijedila 54-godišnjeg lovca iz Rovinja. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.
Protiv talijanskog državljanina se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Foto: Ilustracija  

U subotu, 25. siječnja oko 14,30 sati na području općine Bale, u nesreći koja se dogodila prilikom lova, jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je  za vrijeme organiziranog lova na ptice Šljuke, 39-godišnji talijanski državljanin ispalio dva hica u pravcu ptice  pri čemu su dva zrna sačme u predjelu glave ozlijedila 54-godišnjeg lovca iz Rovinja. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom protiv  talijanskog državljanina se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.



Stranica