Osumnjičen za četiri teške krađe

Porečka je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom s područja Vodnjana utvrdila osnovanu sumnju da je na području Poreča počinio četiri kaznena djela teške krađe od kojih dvije teške krađe u pokušaju.

Foto: Ilustracija  

Porečka je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom s područja Vodnjana utvrdila osnovanu sumnju da je na području Poreča počinio četiri kaznena djela teške krađe od kojih dvije teške krađe u pokušaju.

Mladića se sumnjiči da je u razdoblju od 7. srpnja do 18. studenog 2013. godine u Jehnićima kraj Višnjana u  dva navrata pokušao provaliti u kamp prikolicu, vlasništvo 54-godišnjeg slovenskog državljanina iz koje nije ništa otuđio.

U istom je razdoblju također u Jehnićima osumnjičeni provalio u kamp prikolicu te otuđio bocu alkoholnog pića, pričinivši 53-godišnjem slovenskom državljaninu materijalnu štetu od više stotina kuna. Zadnje kazneno djelo počinio je u Žbandaju gdje je provalio u kiosk, te otuđio više šteka cigareta i alkoholnih pića, oštetivši pravnu osobu iz Pule za nekoliko tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je danas u jutarnjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica