Obavijest o testiranju kandidata

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu istarsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, Policijskoj upravi istarskoj, te u Narodnim novinama, broj: 63/2014 dana 23.05.2014. godine, održati u utorak,15. srpnja 2014. godineu Policijskoj upravi istarskoj, Trg Republike 1, Pula, ( I kat, velika sala) s početkom u 9 sati.

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu istarsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, Policijskoj upravi istarskoj, te u Narodnim novinama, broj: 63/2014 dana 23.05.2014. godine, održati u utorak,15. srpnja 2014. godineu Policijskoj upravi istarskoj, Trg Republike 1, Pula, ( I kat, velika sala) s početkom u 9 sati, o čemu će kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete biti izvješteni telefonskim putem.

Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata (pisani dio testiranja) i razgovora Komisije s kandidatima (intervju).

Po dolasku na testiranje radi provjere znanja, od kandidata / kandidatkinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati / kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati / kandidatkinje se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele.

Za radno mjesto pod rednim brojem 3. pisani dio testiranja sastoji se od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i osnova upravnog područja za koje je raspisan javni natječaj.

Za radna mjesta pod brojem 1, 2, 4 i 5 pisani dio testiranja sastoji se od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Pravni izvori za pripremanje kandidata / kandidatkinja za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova, Policijskoj upravi istarskoj kao prilog javnom natječaju za svako radno mjesto.

Za radna mjesta pod rednim brojem 2. testiranje iz poznavanja rada na računalu će se održati dana 16.07.2014. godine (srijeda) u Policijskoj upravi istarskoj, Trg Republike 1, Pula, prizemlje, soba broj 16, s početkom u 09.00 sati.Testiranju poznavanja rada na računalu pristupiti će kandidati koji su ostvarili najmanje 5 bodova na testu znanja, a prema redoslijedu o kojem će biti izvješteni telefonskim putem.

Smatra se da je kandidat / kandidatkinja koji nije pristupio testiranju povukao / povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom/ kandidatkinjom.

Kandidati / kandidatkinje koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Razgovor (intervju) s kandidatima / kandidatkinjama obavljat će se dana  21. i 22. srpnja 2014. godine (ponedjeljak i utorak) s početkom u 09.00 sati u Policijskoj upravi istarskoj, Trg Republike 1, Pula, III kat – mala sala, prema redoslijedu o kojem će biti izvješteni telefonskim putem.

Komisija u razgovoru s kandidatima utvrđuje interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidat za rad u državnoj službi, a za radna mjesta za koja je potrebno radno iskustvo Komisija u razgovoru utvrđuje i stečeno radno iskustvo u struci, te rezultate ostvarene u njihovom dotadašnjem radu. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervju ako je dobio najmanje 5 bodova.



Stranica