Neovlašteno posjedovao drogu i vrijeđao policijske službenike

Policijski službenici pomorske policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim državljaninom Mađarske kojeg su dana 11.srpnja 2014. godine oko 15,00 sati u Štinjanskoj uvali zatekli u neovlaštenom posjedovanju opojne droge 

Foto:Ilustracija

Policijski službenici pomorske policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim državljaninom Mađarske  kojeg su dana 11.srpnja 2014. godine oko 15,00 sati u Štinjanskoj uvali zatekli u neovlaštenom posjedovanju opojne droge.

Nakon što je zatečen u posjedu 4 g opojne droge marihuane, mladić je počeo vrijeđati policijske službenike te se pokušao udaljiti s mjesta događaja, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile te je uhićen. Alkotestiranjem  je kod mladića utvrđena koncentracija od 1,23 promila alkohola. Mladić  je 12.srpnja priveden na nadležni prekršajni sud zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira gdje je zbog počinjenih prekršaja kažnjen novčanom kaznom.



Stranica