Policija i bikeri zajedno-sigurno u prometu

U subotu, 30. kolovoza, od 15 do 19 sati u Puli, neposredno prije ulaza u bivšu vojarnu Monumenti, u sklopu održavanja susreta motorista „20. TWIN HORN BEACH PARTY“, polcijski službenici prometne policije proveli su prometno preventivnu akciju „Policija i bikeri zajedno-sigurno u prometu“.

Foto: PU istarska

U subotu, 30. kolovoza, od 15 do 19 sati u Puli, neposredno prije ulaza u bivšu vojarnu Monumenti, u sklopu održavanja susreta motorista „20. TWIN HORN BEACH PARTY“, policijski službenici Postaje prometne policije Pula-Pola proveli su prometno preventivnu akciju „Policija i bikeri zajedno-sigurno u prometu“.

Pomoćnik načelnika za preventivu u cestovnom prometu Dubravko Šlibar, policijski službenik za preventivu Dario Nikl i vođa sektora Antun Marić razgovarali su i družili se s vozačima motocikla i mopeda te su ih poticali na dosljedno poštivanje prometnih pravila u prometu i povećanja prometne kulture. Upoznali su ih s greškama sudionika u prometu, uslijed kojih dolazi do prometnih nesreća s težim posljedicama, prioritetno stradavanja motorista i mopedista. Na info-punktu su bile izložene i fotografije mjesta događaja teških prometnih nesreća, a vozačima su se dijelili prigodni pokloni - privjesci i reflektirajući prsluci, kao i brošure - savjetnik za sigurnu vožnju, potreba osiguranja vozila i korisni savjeti za ugodno i sigurno ljetovanje.



Stranica