"Zdrav za 5" na pulskoj Bunarini

Policijski službenici Odjela prevencije  nastavljaju s provođenjem nacionalnog projekta ''Zdrav za 5'', pa tako je u nedjelju, 23. studenog 2014.godine tijekom provođenja 1. kola zimske atletske lige Istra - Saucony, održan prigodan info punkt.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela prevencije  nastavljaju s provođenjem nacionalnog projekta ''Zdrav za 5'', pa tako je u nedjelju tijekom provođenja 1. kola zimske atletske lige Istra - Saucony, održan prigodan info punkt. Nekoliko stotina natjecatelja te roditelja, djece i prolaznika imalo se prilike upoznati s prevencijom ovisnosti o alkoholu, drogama i igrama na sreću, kao i zaštitom okoliša. Tom prilikom, svi prisutni imali su mogućnost isprobati i četiri tipa tzv. pijanih naočala, koje simuliraju stanje alkoholiziranosti organizma. Slijedeći infopunkt održati će se 7. prosinca 2014. godine u Brtonigli.

Ovim putem Policijska uprava istarska, Zavod za javno zdravstvo IŽ i Odjel za zaštitu okoliša IŽ zahvaljuje organizatorima na pozivu, Triatlon savezu Istarske županije i Sportskom društvu Trickeri te svima koji su svojom prisutnošću doprinijeli jačanju i podizanju svijesti o prevenciji ovisnosti, zaštiti okoliša i promociji zdravog stila življenja.


 



Stranica