Osumnjičen za četiri kaznena djela

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom, pulska je policija utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo razbojništvo i tri kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju.

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom, pulska je policija utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo razbojništvo i tri kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju. Mladića se sumnjiči da je zajedno s 18-godišnjim hrvatskim državljaninom, u  ugostiteljskom objektu na Narodnom trgu, fizički napao 51-godišnjaka  te su mu otuđili mobitel, novčanik i više boca alkoholnog pića.  U događaju je 51-godišnjak lakše ozlijeđen.

Osim toga, 24-godišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 30. ožujka do 1. svibnja pokušao provaliti u trgovinu u Ulici Ljudevita Posavskog, iz koje nije ništa otuđio. Potom je provalio u kiosk u Splitskoj ulici i ugostiteljski objekt u Ulici Hermana Dalmatina te otuđio novac, oštetivši vlasnike za nekoliko tisuća kuna. Protiv obojice osumnjičenih podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.



Stranica