Traže se svjedoci prometne nesreće

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila jučer, 19. svibnja oko 8,15 sati na raskrižju Vukovarske i Rakovčeve ulice u Puli, u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Foto: Ilustracija

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila jučer, 19. svibnja oko 8,15 sati na raskrižju Vukovarske i Rakovčeve ulice u Puli u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 48-godišnjakinja upravljala automobilom VW Golf, pulskih registracijskih oznaka kolnikom Vukovarske ulice. Dolaskom na raskrižje s Rakovčevom ulicom, vozačica se u raskrižju sudarila s  automobilom Renault Megane, pulskih registracijskih oznaka kojim je kolnikom Rakovčeve ulice upravljao 26-godišnjak. U nesreći je vozačica VW Golfa  lakše ozlijeđena.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane svjedoke- očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192, ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na istarska@policija.hr.



Stranica