Osumnjičen za tri kaznena djela

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, krivotvorenje isprave i prijevara.

Foto: Ilustracija  

Pulska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, krivotvorenje isprave i prijevara. Sumnjiči ga se da je jučer, 9. srpnja oko 14 sati u Črnjinoj ulici u Puli,  neovlašteno uzeo na korištenje automobil Mercedes, vlasništvo 71-godišnjaka na kojem je preinačio registarsku oznaku, a kojeg je koristio i u  razdoblju od 12. do 14. lipnja. Također ga se sumnjiči da se istim automobilom u dva navrata dovezao na benzinsku crpku u Mutilskoj ulici u Puli i Istarskoj ulici u Vodnjanu te natočio gorivo bez da podmiri račun. Time je oštetio dvije pravne osobe iz Zagreba za više stotina kuna.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer oko 20,30 sati, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica