Prijenosni šalter za upravne poslove u Puli

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog će tjedna biti u Puli. Naime, u srijedu, 22. srpnja od 9 do 14 sati, prijenosni šalter za upravne poslove biti će smješten u prostorijama mjesnog odbora Pula, Radićeva 25. Dok će u petak 24. srpnja u istom vremenu, prijenosni šalter biti smješten u uredu mjesnog odbora Sv. Polikarp-Sisplac, Kochova 13.

Foto: Ilustracija  

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, ovog će tjedna biti u Puli. Naime, u srijedu, 22. srpnja  od 9  do 14  sati, prijenosni šalter za upravne poslove biti će smješten u  prostorijama mjesnog odbora Pula, Radićeva 25. Dok će u petak 24. srpnja u istom vremenu, prijenosni šalter biti smješten u uredu mjesnog odbora Sv. Polikarp-Sisplac, Kochova 13.

Pozivamo građane da iskoriste boravak prijenosnog šaltera za upravne poslove u Puli te ishoduju potrebne osobne isprave. U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave, prijenosni šalter za upravne poslove u narednom će razdoblju boraviti i na području drugih općina u Istri, o čemu će se javnost pravovremeno izvijestiti. 



Stranica