Osumnjičen za 11 kaznenih djela

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio 11 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem od čega jednu u pokušaju.

Foto: Ilustracija  

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio 11 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem od čega jednu u pokušaju.  Sumnjiči ga se da je u razdoblju od 27. veljače do 18. kolovoza u dva navrata provalio u stanove u Stankovićevoj ulici u Puli te otuđio nakit čime je oštetio 63-godišnjakinju i 64-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna. Potom je u dva navrata u Rakovčevoj ulici provalio u stanove i otuđio nakit i ručni sat oštetivši 55-godišnjakinju i 55-godišnjaka za nekoliko tisuća kuna. Također ga se sumnjiči da je u dva navrata provalio u stanove u Radićevoj ulici te otuđio prijenosno računalo i nakit oštetivši 29-godišnjakinju i 44-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna. U četiri je navrata u Zadarskoj, Švalbinoj, Tartinijevoj i  Kukuljevićevoj ulici provalio u stanove i  otuđio razni nakit i novac. Time je oštetio 61-godišnjaka i tri žene u dobi od 64, 69 i 59 godina za više desetaka tisuća kuna. U Supilovoj je ulici provalio u stan, vlasništvo 58-godišnjakinje gdje je porazbacao stvari te iz unutrašnjosti nije ništa otuđio.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u jutarnjim satima, 18. rujna priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica