Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Porečka je policija, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 39- godišnjakom, utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Foto: Ilustracija 

Porečka je policija, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjakom, utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Muškarca se sumnjiči da je 6. listopada prodao drogu heroin i metadon 35-godišnjaku. Naime, 35-godišnjak je zatečen 6. listopada oko 20 sati u Žbandaju, kada je kod sebe posjedovao 0.2 grama heroina i 0.5 mililitara metadona te je protiv njega podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Temeljem sudskog naloga, policijski službenici su obavili pretrage vozila i kamp prikolice, u kojoj boravi 39-godišnjak, prilikom čega su pronašli nekoliko paketića s ukupno 1.3 grama heroina i bočice s ukupno 15 mililitara metadona.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, 39-godišnjak je, u večernjim satima 23. listopada, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica